Ειπε...

Αλλού κλείνουν Πανεπιστήμια και αλλού εφημερίδες

UrbanVictor

‘’..Το αγγλόφωνο Πανεπιστήμιο είναι από τα 200 κορυφαία του κόσμου και σε αυτό φοιτούν 1.440 φοιτητές, οι 335 από την Ουγγαρία και οι υπόλοιποι από χώρες όλου του πλανήτη ..Τουλάχιστον 80 χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν ειρηνικά στην Βουδαπέστη, κατά την Αστυνομία οι διαδηλωτές ήταν περίπου 50 χιλιάδες -στη μεγαλύτερη συγκέντρωση με συνθήματα και κατά του πρωθυπουργού Βίκτορ Ορμπάν…  ’’  ΤΟ ΒΗΜΑ

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top