Ειπε...

Η απάντηση των νομικών Τσίπρα- Παππά στον Φίλη

Ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Νίκος Φίλης μιλάει στην συνέντευξη τύπου με αντικείμενο τις πανελλαδικές εξετάσεις στο υπουργείο Παιδείας, Πέμπτη 12 Μαΐου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

‘’Την ώρα που το δικαστήριο συζητούσε τη νέα προσφυγή για απελευθέρωση ενός λογαριασμού,ώστε να μπορεί να συνεχιστεί η έκδοση των εφημερίδων, ο κ.Τσίπρας υποστήριζε ότι υπάρχει τελεσίδικη δικαστική απόφαση και δεν μπορεί να γίνει τίποτε. Με την ίδια ευκολία, υποβάθμισε και διαστρέβλωσε το ρόλο της Βουλής, υποστηρίζοντας ότι τώρα δεν μπορεί να υπάρξει νομοθετική πρωτοβουλία που θα έδινε λύση στο πρόβλημα..’’

Πολυμίλης Σήφης  στο ‘’ΒΗΜΑ ON LINE’’

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top