Ειπε...

Τάσος Γιαννίτσης στο Συνέδριο της ΔΗΣΥ

giannitsis

‘’..Στο προσωπικό επίπεδο έχουμε υποχρέωση να εγκαταλείψουμε την αυταρέσκεια και την ψευδαίσθηση, ότι μια νέα σελίδα της χώρας ξεκινάει από εμάς τους ίδιους και ότι είμαστε οι αυτονόητοι πρωταγωνιστές στο έργο αυτό. Μπορούμε να είμαστε, όσοι αποδείξουμε ότι το αξίζουμε και -για να τσιτάρω λίγο Ντράγκι: αν κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να το πετύχουμε. Αλλιώς δεν θα είμαστε. Και μια αποτυχία στο πεδίο αυτό οδηγεί ευθέως στα τέρατα του Γκράμσι και αμφιβάλλω ότι έχει σημασία αν αυτά έρχονται από αριστερά ή δεξιά..’’

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top