ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άννα Διαμαντοπούλου στη «Μ»: Να μην χάσουμε και την 4η βιομηχανική επανάσταση

AD

Σε μια ξεχωριστή συνέντευξη της στην «Μεταρρύθμιση» και τον Αντώνη Τριφύλλη, η πρώην υπουργός και Πρόεδρος του ΔΙΚΤΥΟΥ  για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, Άννα Διαμαντοπούλου, μιλάει για την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση, την ροπμποτική και τονίζει πως η Ελλάδα, που έχασε την 3η βιομηχανική επανάσταση, δεν πρέπει να μείνει πάλι πίσω.

Τονίζει πως η εξέλιξη της τεχνολογίας και η ρομποτική φέρνουν ραγδαίες ανατροπές, στις εργασιακές σχέσεις, στην παραγωγή, αλλά και στην κοινωνία και σημειώνει πως τα θέματα αυτά, δεν υπάρχουν στην Ελληνική πολιτική ατζέντα.

Ακούστε την συνέντευξη

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top