ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένταση σε ΑΣΟΕΕ, Γεωπονική και Πανεπιστημιούπολη

ÅÐÅÉÓÏÄÉÁ ÅÎÙ ÁÐÏ ÔÇÍ ÁÓÏÅÅ-ÊËÅÉÓÔÇ Ç ÐÁÔÇÓÉÙÍ (EUROKINISSI/ÌÉ×ÁËÇÓ ÊÁÑÁÃÉÁÍÍÇÓ)

Ένταση επικρατεί αυτή τη ώρα στην Πατησίων, στο σημείο έξω από την ΑΣΟΕΕ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι βγήκαν από τους χώρους του Οικονομικού Πανεπιστήμιου και έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμάτων. Ακολούθως, λόγω των επεισοδίων παρέμεινε για αρκετή ώρα κλειστή η Πατησίων, από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας έως την Κοδριγκτώνος.

Νωρίτερα, αντίστοιχα περιστατικά σημειώθηκαν και στη Γεωπονική Σχολή και την Πανεπιστημιούπολη, με αγνώστους να εξέρχονται των σχολών και να πυρπολούν κάδους απορριμάτων στην Ιερά Οδό και την οδό Κοκκινοπούλου αντίστοιχα.

trikaki-600x450

Τα άτομα πέταξαν τρικάκια με συνθήματα υπέρ της χορήγησης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα, ενώ η Πυροσβεστική που έσπευσε στα τρία σημεία έσβησε αμέσως τις φωτιές στους κάδους.

kathimerini.gr

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top