ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αιχμές από Ζ. Κωνσταντοπούλου για ΕΡΤ και διαπραγμάτευση

konstantopouloy

«Δεν μπορεί να υποστηριχθεί η επιλογή Ταγματάρχη για την ΕΡΤ. Δεν συγκρούομαι ούτε με τον πρωθυπουργό ούτε με την κυβερνηση. Πρεπει να είμαστε πιο συλλογικοί και να μην επιλέγουμε φθαρμένα πρόσωπα», τόνισε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στη συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.  Ως προς τη διαπραγμάτευση ανέφερε ότι είναι «ζήτημα δημοκρατίας και όχι οικονομίας». «Χρέος μας είναι», σημείωσε, «να στηρίξουμε την κυβερνηση να φέρει σε πέρας τη λαϊκή εντολή. Η διαπραγμάτευση δεν μπορεί να καταλήξει ούτε σε διαχείριση ούτε σε ενσωμάτωση. Η επιτροπή λογιστικου ελέγχου του χρέους μπορεί να ζητήσει αναστολή πληρωμής, μέχρι να τελειώσει το έργο της. Δεν υπάρχουν μονόδρομοι».

 

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top