ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ

anel-ko

Ακυρώθηκε η συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, καθώς οι απουσίες και οι διαφωνίες στο εσωτερικό του κόμματος αποδεκάτισαν τη σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Παράλληλα, η συζήτηση για την τροπολογία σχετικά με τα αμερικανικά F-16 που ξεκίνησε περίπου στις 10 το πρωί διήρκεσε σχεδόν μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι στη Βουλή αποτέλεσε την αφορμή για την αναβολή.
Σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο, τελικά θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας και η συνεδρίαση της ΚΟ θα γίνει αύριο ή μεθαύριο ενώ ο κ. Καμμένος θα προχωρήσει σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Οι κόκκινες γραμμές στο νέο σήμα των ΑΝΕΛ

Ο Πάνος Καμμένος αποφάσισε να παρουσιάσει σήμερα το νέο σήμα του  των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, το οποίο είναι βασισμένο… στις κόκκινες γραμμές που «τιμούν τους προγόνους μας»!

anel-neosima
Σήμερα, Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, ημέρα που στα Σκόπια ξεκίνησε η τελική διαδικασία για την επικύρωση των συνταγματικών αλλαγών και έτσι θα ανοίξει ο δρόμος ώστε να έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στην ελληνική Βουλή, ο Πάνος Καμμένος εμπνεύστηκε ένα σήμα που εστιάζεται στο μοτίβο «κόκκινες γραμμές», θέλοντας να κάνει έναν παραλληλισμό με την απόφασή του να μην δεχθεί τη συμπερίληψη του ονόματος «Μακεδονία» στην ονομασία της γειτονικής χώρας.
«Οι κόκκινες γραμμές είναι η περηφάνια μας…» ξεκινά το βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται μια χοντρή κόκκινη γραμμή και συνεχίζει: «Οι κόκκινες γραμμές γράφουν την ιστορία μας».

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top