ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανδρέας Παπαδόπουλος: Ντρέπομαι πραγματικά για την ΔΗΜ.ΑΡ.

Kouvelis_Papadopoulos13

Με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο σχολίασε την στάση της ΔΗΜ.ΑΡ. στην πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ο Ανδρέας Παπαδόπουλος. Ο πρώην εκπρόσωπος τύπου του κόμματος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook χαρακτήρισε «κωλοτούμπα» τη στάση του κόμματος, ενώ άφησε αιχμές για παρασκηνιακές συζητήσεις του Φώτη Κουβέλη όταν το όνομα του πρωτοστατούσε στα δημοσιεύματα για τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Ανδρέα Παπαδόπουλου

«Είμαι πολύ περήφανος για τους δύο φίλους μου, τον Σπύρο και τον Γρηγόρη. Ούτε γελοιότητες, ούτε κολπάκια μεταξύ πρώτου, δεύτερου και τρίτου γύρου. Με μόνο γνώμονα το συμφέρον της χώρας. Ντρέπομαι, πραγματικά, για τη ΔΗΜΑΡ και τη στάση που κρατάει. Τέτοια ανευθυνότητα δεν την πίστευα. Να ζητάει εκλογές;;;;Να καταγγέλλει την κυβερνητική πολιτική που στήριξε μέχρι κεραίας;;; Τέτοια κωλοτούμπα σε σχέση με τα όσα έλεγε τον Αύγουστο; Ας γνωρίζουν ότι κάποια στιγμή θα μιλήσουμε δημόσια…Και έχουμε να πούμε πολλά!!!!!! Και να αποκαλύψουμε όσα έγιναν το καλοκαίρι για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!!!!!!!!!!!!».

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top