ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απάντηση στον Τραμπ για τις υποκλοπές: «Οι περιορισμοί τέθηκαν σε ισχύ για να προστατευθούν οι πολίτες από ανθρώπους σαν εσάς»

Donald Trump arrives to his Comedy Central Roast in New York, Wednesday, March 9, 2011. (AP Photo/Charles Sykes)

«Κανένας πρόεδρος δεν μπορεί να διατάξει τηλεφωνικές υποκλοπές. Αυτοί οι περιορισμοί τέθηκαν σε ισχύ για να προστατεύσουν τους πολίτες από ανθρώπους σαν εσάς», έγραψε στο Twitter ο πρώην σύμβουλος του Ομπάμα, Μπεν Ρόουντς, διαψεύδοντας τον Τραμπ που νωρίτερα κατηγόρησε τον Ομπάμα ότι τον Οκτώβριο του παγίδευσε τα τηλέφωνα.

«Τρομερό! Μόλις ανακάλυψα ότι ο Ομπάμα είχε παγιδεύσει τις επικοινωνίες μου στον Πύργο Τραμπ λίγο πριν τη νίκη μου. Δεν βρέθηκε τίποτα. Αυτό είναι μακαρθισμός!» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Ντόναλντ Τραμπ.

tweet-trump-obama1-1

«Είναι νόμιμο για εν ενεργεία πρόεδρο να παγιδεύει τις επικοινωνίες της (προεκλογικής) κούρσας πριν τις εκλογές; ΝΕΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!» σημειώνει.

tweet-trump-obama1-2
«Στοιχηματίζω ότι ένας καλός δικηγόρος θα έφτιαχνε μια πολύ ισχυρή υπόθεση από το γεγονός ότι ο πρόεδρος Ομπάμα παγίδευε τα τηλέφωνά μου τον Οκτώβριο, έναν μήνα πριν τις εκλογές!» προσθέτει ο Ντόναλντ Τραμπ.

tweet-trump-obama1-3
Απαντώντας σε αυτό το σχόλιο ο Ρόουντς έγραψε: «Όχι, δεν θα μπορούσε. Μόνο ένας ψεύτης θα μπορούσε να το κάνει».

«Πόσο χαμηλά έπεσε ο Πρόεδρος Ομπάμα για να να παγιδεύσει τα τηλέφωνά μου κατά τη διάρκεια της ιερής εκλογικής διαδικασίας. Αυτό είναι (σκάνδαλο) Νίξον/Γουότεργκεϊτ. Κακός (ή άρρωστος) τύπος!» καταλήγει στην σφοδρότατη επίθεση κατά του προκατόχου του.

tweet-trump-obama2

Πάντως, στις ΗΠΑ εκτιμούν ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ επιδιώκει έναν αντιπερισπασμό μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας Wall Street Journal ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ Τζεφ Σέσιονς είχε δύο συναντήσεις με τον πρέσβη της Ρωσίας κατά την προεκλογική περίοδο.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top