ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απορρίφθηκε η αγωγή του Πάνου Καμμένου κατά του Ανδρέα Πετρουλάκη

petroulakis

Απορρίφθηκε στο σύνολό της η αγωγή του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου κατά του σκιτσογράφου και δημοσιογράφου Ανδρέα Πετρουλάκη.
Ο σκιτσογράφος έγραψε για την απόφαση με ένα σχόλιο στο Facebook: «Είναι μια ωραία μέρα. Η αγωγή Καμμένου απορρίφθηκε στο σύνολό της».
Υπενθυμίζεται πως ο Πάνος Καμμένος ζητούσε αποζημίωση 2 εκατομμυρίων ευρώ για άρθρο του τελευταίου το 2015 στην ιστοσελίδα protagon με τίτλο «Πάνος Καμμένος. Έχουν αρχίσει να του μοιάζουν».

 

petroulakis-fb

«Ηχηρό ράπισμα στην αμετροέπεια του κ. Καμμένου και την αλαζονεία της εξουσίας» ήταν το σχόλιο του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη για τη δικαστική δικαίωση του σκιτσογράφου Ανδρέα Πετρουλάκη.
«Το Δικαστήριο απέρριψε στο σύνολό της την αγωγή Καμμένου κατά Πετρουλάκη – protagon – Θεοδωράκη. Οι πολιτικές μάχες δίνονται στη Βουλή και τον Τύπο και όχι στα δικαστήρια» πρόσθεσε.

theodorakis-tweet

Υπενθυμίζεται πως ο Πάνος Καμμένος ζητούσε αποζημίωση 2 εκατομμυρίων ευρώ για άρθρο του τελευταίου το 2015 στην ιστοσελίδα protagon με τίτλο «Πάνος Καμμένος. Έχουν αρχίσει να του μοιάζουν».

 

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top