ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απορρίφθηκε και το δεύτερο αίτημα έκδοσης για τρεις τούρκους στρατιωτικούς

tourkoi_533_355

Απορρίφθηκε από την ελληνική Δικαιοσύνη και το δεύτερο αίτημα της Τουρκίας για έκδοση τριών εκ των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών που κατέφυγαν στη χώρα μας μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του περσινού Ιουλίου.

Το δεύτερο τουρκικό αίτημα έχει ήδη απορριφθεί για άλλους τρεις από τους οκτώ στρατιωτικούς, ενώ εκκρεμούν ακόμα τα αιτήματα για τους υπόλοιπους δύο.

Οι τουρκικές Αρχές ισχυρίζονται πως οι οκτώ εμπλέκονται στην απόπειρα ανατροπής του προέδρου Ρεντζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Το πρώτο τουρκικό αίτημα έκδοσης είχε απορριφθεί τελεσίδικα από τον Άρειο Πάγο και για αυτό το λόγο η Άγκυρα έστειλε δεύτερο αίτημα.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top