ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποχωρεί από τα ΝΕΑ ο Γ. Παπαχρήστος

papachristos

Με ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί του από την εφημερίδα «Τα Νέα».

«Αποχωρώ. Από «ΤΑ ΝΕΑ». Όχι από το επάγγελμα. Καλή αντάμωση λοιπόν στα μανταλάκια», κλείνει το κείμενό του αρθρογράφος της ιστορικής εφημερίδας.

Αναφερόμενος στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση γράφει «αποφάσισα να διακόψω το συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε πριν από τριάντα τρία χρόνια γιατί δεν αντέχω να βλέπω αυτήν την άλλοτε κραταιά εφημερίδα να αργοπεθαίνει».

«Αποχωρώ σήμερα, μόλις δύο ημέρες πριν εκδικαστεί η κύρια αγωγή των τραπεζών κατά του ΔΟΛ με αντικείμενο την υπαγωγή του σε καθεστώς αναγκαστικής εκκαθάρισης, ευελπιστώντας ότι αυτοί που κινούν τα νήματα αυτής της άθλιας ιστορίας θα ξαναδούν το πράγμα κάτω από άλλο πρίσμα» συμπληρώνει.

Ο κ. Παπαχρήστος ευχαριστεί τους ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια δούλεψαν μαζί και όπως λέει χρωστά ευγνωμοσύνη στον Λέοντα Καραπαναγιώτη, τον Γιάννη Καψή, τον Σταύρο Ψυχάρη, τους αρχισυντάκτες του, τους προϊσταμένους του, καθώς τους ανήκει ένα μεγάλο μερίδιο τους όσων έκανε.

papachristos-facebook

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top