ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Β. Μαρκής: Κυβερνητικό σχέδιο οι επιθέσεις εναντίον δικαστικών λειτουργών

Markis

Για σχέδιο κυβερνητικής πολιτικής, έκανε λόγο, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και τον Ηλία Κανέλλη, ο Βασίλης Μαρκής, επίτιμος αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, και σύμβουλος δικαιοσύνης του Σταύρου Θεοδωράκη, αναφερόμενος στις επιθέσεις κυβερνητικών στελεχών εναντίον δικαστικών λειτουργών, μετά και το τελευταίο κρούσμα με τον Παύλο Πολάκη.

«Για αρκετό καιρό είχα την εντύπωση ότι ολ αυτά τα φαινόμενα ήταν πρωτοβουλίες εν θερμώ Υπουργών, οι οποίοι θεωρούσαν ότι η πολιτική τους ή το Υπουργείο τους, θίγεται από τις αποφάσεις και τις ενέργειες αυτές. Έχω όμως καταλήξει με θλίψη ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα και ότι μπροστά μας έχουμε ένα σχέδιο Κυβερνητικής πολιτικής» είπε ο κύριος Μαρκής.

Πηγή: Αθήνα 9.84

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top