ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γερμανία: Λήξη συναγερμού για επίθεση σε σχολείο

A police officer with a submachine gun stands guard after a truck ran into a crowded Christmas market in Berlin, Germany, Monday, Dec. 19, 2016. Several people have been killed in the incident. (AP Photo/Markus Schreiber)

 

Αίσιο τέλος είχε ο συναγερμός που σήμανε στην πόλη Μέντεν της δυτικής Γερμανίας, λόγω πληροφοριών για επίθεση ενόπλου σε τοπικό σχολείο επαγγελματικής κατάρτισης.

Τοπικοί αξιωματούχοι δήλωσαν μέσω Twitter πως η Αστυνομία δεν βρήκε τίποτα ύποπτο κατά την έρευνα στις εγκαταστάσεις της σχολής.

Ο συναγερμός σήμανε καθώς υπήρχαν πληροφορίες για κάποιου είδους επίθεση σε σχολείο επαγγελματικής κατάρτισης.

Οι Αρχές επιβεβαίωσαν σε τοπικά μέσα ενημέρωσης πως μεγάλος αριθμός αστυνομικών είχε σταλεί στο σχολείο.

πηγή: skai.gr

φωτογραφία: κινητοποίηση της αστυνομίας μετά την επίθεση στο Βερολίνο

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top