ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γ. Καμίνης: «Δεν είμαστε οι μωρές παρθένες που θα μας αποπλανήσει ο κ. Τσίπρας»

kaminis-sinedrio

Ο διάλογος με την κυβέρνηση για το Σύνταγμα δεν σημαίνει συνεργασία. Δεν είμαστε οι ανυποψίαστες και μωρές παρθένες που κινδυνεύουμε να μας αποπλανήσει ο κ. Τσίπρας, τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Καμίνης για τη συνταγματική αναθεώρηση.

«Σε ένα μεγάλο δημοκρατικό κόμμα οι άνθρωποι δικαιούνται και ευκταίο είναι να έχουν τις απόψεις τους, αλλιώς θα ήμασταν νεκροταφείο και όχι ένας ζωντανός οργανισμός. Το να κάνουμε διάλογο με την κυβέρνηση για το Σύνταγμα ούτε σημαίνει ότι εξωραΐζουμε την κυβερνητική πολιτική, ούτε είμαστε οι ανυποψίαστες μωρές παρθένες που κινδυνεύουμε να μας αποπλάνησει ο κύριος Τσίπρας. Έχουμε Αυτοπεποίθηση τις δυνάμεις μας, ξέρουμε πάρα πολύ καλά τι θέλουμε, Τι χρειάζεται η χώρα σε συνταγματικό επίπεδο» δήλωσε ο κ. Καμίνης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ Radio 104.6 και την εκπομπή του Europe Direct City of Athens »Αθήνα – Ευρώπη σε 15’» με τους δημοσιογράφους Αργύρη Παπαστάθη και Κατερίνα Δούκα.

 Υπάρχουν διατάξεις στο Σύνταγμα που πρέπει να αλλάξουν άμεσα προκειμένου να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών στο πολιτικό σύστημα και γι’ αυτό θα πρέπει να χτίσουμε ευρύτερες συναινέσεις με τις πολιτικές δυνάμεις, τόνισε ο κ. Καμίνης και υπογράμμισε ότι «σε αυτήν την κατεύθυνση, εντάσσεται και η πρωτοβουλία του Κινήματος Αλλαγής να καταθέσει συγκεκριμένες και ευρείας αποδοχής προτάσεις, που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο τόπος».

Εξάλλου σε προηγούμενη δήλωσή του ο  δήμαρχος Αθηναίων και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής επεκρινε και τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ για τη στάση τους. ΕΔΩ

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top