ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γ. Καμίνης: «Το αίτημα είναι να έχουμε καλύτερη αστυνόμευση»

police-2

«Χρειάζεται η παρουσία της Αστυνομίας στους δρόμους της Αθήνας. Αυτοί που από ιδεοληψία αποδυνάμωσαν την ομάδα ΔΙΑΣ αργά κατάλαβαν το λάθος τους», είπε στο ΣΚΑΙ ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

«Το αίτημα», είπε, «είναι να έχουμε μια καλύτερη αστυνόμευση», τονίζοντας πως οι κάτοικοι είναι σε απόγνωση, καθώς καλούν την αστυνομία και δεν έρχεται.

Ο δήμαρχος Αθηναίων διερωτήθηκε αν οι επιπλέον 800 αστυνομικοί που ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει η ΕΛΑΣ για την αστυνόμευση στην Αττική, αφορούν την ευρύτερη περιοχή του λεκανοπεδίου ή το κέντρο της Αθήνας και της γειτονιές που υποφέρουν από την εγκληματικότητα.

Ο δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε ειδικά και στο Πεδίον του Άρεως, σημειώνοντας ότι έχει τεράστιο πρόβλημα εγκληματικότητας και διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών. Είπε μάλιστα ότι από το 2004 οι αρχές και οι κυβερνήσεις έκρυβαν κάτω από το χαλί το πρόβλημα των ναρκωτικών. Μάλιστα δήλωσε ότι το 2004 προκείμενου να παρουσιαστεί μία καλύτερη εικόνα της Αθήνας, οι τοξικοεξαρτημένοι είχαν μεταφερθεί στον Ασπρόπυργο.

Ο κ Καμίνης θύμισε ότι πρότεινε και με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, να δημιουργηθούν χώροι ιατρικώς εποπτευόμενης χρήσης ουσιών, για το πρόβλημα της διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών στο πεζοδρόμιο, όπως ακριβώς γίνεται σε όλες τις μεγάλες πρωτεύουσες. Όπως είπε, οι χώροι αυτοί πρέπει να βρίσκονται μέσα σε νοσοκομεία.

skai.gr

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top