ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γ. Καμίνης: Το ΚΙΝ. ΑΛ. δεν θα συμμετάσχει στο κήρυγμα μίσους ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ που διχάζει σκόπιμα τη χώρα

kaminis-synedrio

Το Κίνημα Αλλαγής δεν θα συμμετάσχει στο κήρυγμα μίσους ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ που διχάζει σκόπιμα τη χώρα τόνισε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Καμίνης, σημειώνοντας ότι με το Κίνημα Αλλαγής η προοδευτική παράταξη επιστρέφει δυνατή, ως ο πόλος σταθερότητας στην Ελλάδα.

Επισήμανε ότι η «νοοτροπία Πολάκη», όπως και η πολιτική κάλυψη που αφειδώς του παρέχει ο κ. Τσίπρας, είναι απολύτως καταδικαστέες από κάθε δημοκρατικό πολίτη και υπογράμμισε: «Ο κ. Μητσοτάκης, με την πρόταση μομφής εναντίον του κ. Πολάκη, τους τόνους και το επίπεδο της αντιπαράθεσης που κυριάρχησαν στη Βουλή, αυτό που κατάφερε είναι να αναζωπυρώσει την πόλωση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Μια πόλωση που ευνοεί τον σημερινό δικομματισμό, άρα βολεύει και τον κ. Τσίπρα. Ωστόσο, αυτό που δεν εκτιμούν και οι δύο σωστά είναι ότι η εικόνα που παρουσίασε η Βουλή πλήττει την αξιοπιστία της πολιτικής και την ίδια τη δημοκρατία».

«Πιστεύω ότι το Κίνημα Αλλαγής θα είμαστε η μεγάλη έκπληξη των εκλογών, όχι μόνο γιατί δικαιωθήκαμε ιστορικά, αλλά γιατί το Κίνημα Αλλαγής θα αποτελέσει τον πόλο σταθερότητας που έχει ανάγκη η χώρα. Οι πρόσφατες εικόνες της Βουλής καθώς και η άμεση αντίδραση της Φώφης Γεννηματά, το απέδειξαν περίτρανα» υπογράμμισε ο κ. Καμίνης.

Σχολιάζοντας την προκλητικότητα της Τουρκίας, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ σημείωσε ότι η Τουρκία διολισθαίνει στον αυταρχισμό και στη διεθνή απομόνωση. «Ο ούτως ή άλλως δύσκολος γείτονας, συνήθως εξάγει τις κρίσεις του επιδεινώνοντας το κλίμα των σχέσεών του με τη χώρα μας» είπε και πρόσθεσε:«Να ένα ζήτημα που απαιτείται εθνική συνεννόηση. Αλλά για να υπάρξει αυτή, πρέπει να απορρέει από εθνική στρατηγική! Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν δείχνει να διαθέτει εθνική στρατηγική. Επισκέψεις χωρίς καμία προετοιμασία και κανένα αποτέλεσμα, μόνο για λόγους επικοινωνίας, αποδεικνύεται ότι κάθε άλλο παρά βοηθούν».

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top