ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γ. Μεϊμάρογλου: Το Ποτάμι έχει ξεκάθαρη θέση για το θέμα της Fyrom

alexander macedon

Το Ποτάμι, από την ημέρα της ίδρυσής του, έχει διατυπώσει ξεκάθαρη θέση για το θέμα του ονόματος της FYROM. Περιμένουμε από την Κυβέρνηση -αλλά και από τα άλλα κόμματα- να διατυπώσουν καθαρά τις δικές τους θέσεις. Πάντως στα εθνικά θέματα η θέση μας δεν καθορίζεται από τις δυσκολίες της συγκυρίας ή τις πολιτικές σκοπιμότητες. Αυτό τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Αθήνα 984 και στον Αρη Τόλιο ο Γιάννης Mεϊμάρογλου μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και επικεφαλής της Επιτροπής Διαλόγου στο Ποτάμι

Ακούστε την συνέντευξη:

 

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top