ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΑΡ: Διαφωνουν με την αποχώρηση από το ΚΙΝΑΛ και ζητούν σύγκληση της ΚΕ

grafeia-dhmar

Με ανακοίνωσή τους 35  μέλη της ΔΗΜΑΡ- εκλεγμένοι από τους συνέδρους της ,στην  Κ.Π.Ε του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, δηλώνουν ότι  διαφωνουν με την απόφαση της ΕΕ του κόμματος για αποχώρηση  από το Κίνημα Αλλαγής και ζητούν σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Οι υπογράφοντες- από τα 35  μέλη της ΔΗΜΑΡ- εκλεγμένοι από τους συνέδρους της ,στην  Κ.Π.Ε του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ στο πλαίσιο του συνεδρίου του περασμένου Μαρτίου, δηλώνουμε ότι η απόφαση ακύρωσης της συμμετοχής της ΔΗΜΑΡ στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ  από την Ε.Ε της δεν μας καλύπτει και ζητάμε την άμεση σύγκλιση της Κ.Ε που θα αποφανθεί τελικά για το ζήτημα αυτό και ταυτόχρονα θα αποφασίσει για τον πολιτικό προσανατολισμό και τον οδικό χάρτη της περαιτέρω πορείας της ΔΗΜΑΡ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ το 2015 ελήφθη με απόφαση της Κ.Ε της ΔΗΜΑΡ και το ίδιο όργανο πρέπει να αποφασίσει και για τα επόμενα βήματα.

 

1.ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

2.ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

  1. ΔΑΡΣΙΝΟΣ ΤΑΣΟΣ
  2. ΕΥΔΟΚΙΜΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  3. ΚΑΡΑΝΤΕΜΟΙΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

6.ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ

  1. ΜΕΓΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

8.ΜΟΧΙΑΝΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

9.ΜΠΟΥΛΜΠΑΣΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

10.ΜΠΟΥΡΝΟΒΑ ΕΥΓΕΝΙΑ

11.ΜΩΡΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

  1. ΝΤΕΛΚΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
  2. ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΕΦΗ

14.ΠΑΝΔΗΣ  ΚΩΣΤΑΣ

  1. ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  2. ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  3. ΣΙΑΚΑΝΤΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  4. ΣΤΑΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Και ο ΜΑΛΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ  Γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

 

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top