ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Είμαστε πάλι εδώ, στον αέρα- Μείναμε εκτός δικτύου μετά από επίθεση hackers

hackers

Η κυβερνοεπίθεση ήταν σφοδρή και οι «φίλοι» μας κατόρθωσν να μας θέσουν εκτός για περισσότερες από 10 ώρες.

Οι χάκερς  έθεσαν εκτός λειτουργίας τον σέρβερ στη Γερμανία που φιλοξενεί την Μεταρρύθμιση και το Liberal. Όμως χάρις στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των τεχνικών μας, ξανασηκωθήκαμε! Γιατί αυτό που μετράει είναι να αντέχεις και να ξανασηκώνεσαι και να γίνεσαι ακόμη πιο δυνατός…

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top