ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εισβολή αντιεξουσιαστών σε αλυσίδα super market

rouvikonas-marketin

Παρέμβαση σε κεντρικά καταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ, Market In, σε Πετράλωνα και οδό Πατησίων, καθώς και μια συγκέντρωση στα Γιάννενα πραγματοποιήσαν το μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Αρχικά τα μέλη της συλλογικότητας του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν έφοδο σε κατάστημα της αλυσίδας στην οδό Πατησίων, κατά τη διάρκεια της οποίας μοιράστηκαν στους εργαζόμενους, αλλά και στους πελάτες ενημερωτικά κείμενα, όπως φαίνεται στο βίντεο που έχουν αναρτήσει στον λογαριασμό τους στο youtube τα μέλη της συλλογικότητας.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα ζήτησαν από τους εργαζόμενους να μεταφέρουν στην διοίκηση πως όσα συμβαίνουν στο συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ είναι «ανεπίτρεπτα». «Να τους πείτε να κόψουν αυτό το βιολί, αλλιώς θα τους το κόψουμε εμείς», ανέφερε μέλος του Ρουβίκωνα.

Την ίδια μέρα, τα μέλη της Ελεύθερης Συνδικαλιστικής Οργάνωσης, πραγματοποίησαν έφοδο σε κατάστημα των Πετραλώνων. Πέταξαν ενημερωτικά φυλλάδια στους διαδρόμους του σούπερ μάρκετ, στους οποίους βρίσκονταν οι πελάτες, ενώ ζητούσαν από τους εργαζομένους να μεταφέρουν στα αφεντικά τους πως όσα συμβαίνουν στο συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ είναι «ανεπίτρεπτα».

Παρόμοια δράση από την Ελεύθερη Συνδικαλιστική Οργάνωση έγινε και στα Γιάννενα, με μέλη της ομάδας να πραγματοποιούν συγκέντρωση έξω από κατάστημα της αλυσίδας.

πηγή in.gr

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top