ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εισβολή του Ρουβίκωνα στα γραφεία του Δήμου Αθηναίων

fylladio-rouvikwnas-225x300

Εισβολή στα γραφεία του δήμου Αθηναίων, στην πλατεία Κοτζιά, πραγματοποίησαν περίπου 15 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, της ομάδας Ρουβίκωνας.

Οι εισβολείς πέταξαν φυλλάδια στους κοινόχρηστους χώρους του κτιρίου με το σύνθημα «Κάτω τα χέρια από τις καταλήψεις» και συνέχεια αποχώρησαν.

Τα φυλλάδια υπογράφουν η ομάδα Ρουβίκωνας και η Αναρχική Συλλογικότητα Νέας Φιλαδέλφειας .

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες η αναρχική συλλογικότητα είχε μπει και στο Μαξίμου, στον περίβολο του μεγάρου. Η «ομάδα» επιθυμούσε να εισβάλει και λίγες ημέρες πριν στο Δημαρχείο Αθηνών, αλλά τότε είχαν ματαιωθεί τα σχέδια της και τα μέλη του Ρουβίκωνα είχαν μπει τότε στην κοσμητεία της Νομικής.

Δεν έγιναν προσαγωγές ή συλλήψεις.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top