ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρομοκρατική επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου – Εκτός κινδύνου ο πρώην πρωθυπουργός και οι δύο συνεργάτες του- Τι αναφέρει το πρώτο Ιατρικό ανακοινωθέν

Papadimos

Έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 18.40 στη συμβολή των οδών Μάρνης και Γ΄Σεπτεμβρίου, στο αυτοκίνητο του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, κατά την οποία τρυματίστηκε ο πρώην πρωθυπουργός , ένας συνεργάτης του και ο οδηγός του.

Η έκρηξη προκλήθηκε από παγιδευμένο φάκελο τον οποίο ο κ. Παπαδήμος άνοιξε εν κινήσει. O.ο Λουκάς Παπαδήμος σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες βρίσκεται εκτός  κινδύνου Ο πρωην πρωθυπουργός βρίσκεται στα εξωτερικά ιατρεία του Ευαγγελισμού και δεν έχει εισαχθεί στο χειρουργείο. Επίσης ελαφρότερα έχουν τραυματιστεί ο οδηγός και ένα άτομο από την συνοδεία του, οι οποίοι είναι επίσης εκτός κινδύνου.

,Το σημείο έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ επιτόπου έχουν σπεύσει 4 πυροσβεστικά οχήματα.

Ο κ. Παπαδήμος και οι δύο συνοδοί του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Σε ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε λίγο μετά τις 21.30, αναφέρεται:

«Στις 18:10  διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ, ο πρώην Πρωθυπουργός 
κος Λουκάς Παπαδήμος, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός».   

Μετά την παροχή των πρώτων Βοηθειών, για αρκετά επιφανειακά τραύματα, στον θώρακα, την κοιλία και τους μηρούς, υπεβλήθη σε πλήρη κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο.

Αποφασίστηκε ο χειρουργικός καθαρισμός τραύματος της πρόσθιας επιφανείας του  δεξιού μηρού, στον οποίο αυτή τη στιγμή ο ασθενής υποβάλλεται.

Κρίθηκε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία.  

Οι συνοδοί του, έφεραν ελαφρά επιφανειακά τραύματα για τα οποία δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες και παραμένουν σε νοσηλεία για προληπτικούς λόγους».

Ενδεικτικό της ισχύος της έκρηξης είναι το γεγονός ότι ράγισαν τα αλεξίσφαιρα παράθυρα του αυτοκινήτου, ενώ έχουν ανοίξει και οι αερόσακοι.

Σημειώνεται ότι σειρά εκρηκτικών φακέλων είχε στείλει τον περασμένο Μάρτιο προς διάφορους ευρωπαίους αξιωματούχους η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.

πληροφορίες από skai.gr

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top