ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε καλώδια υπερυψηλής τάσης προσέκρουσε το στρατιωτικό ελικόπτερο

(Ξένη Δημοσίευση) Ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού συμμετέχει στην άσκηση "ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2016", Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝ/STR

 

Σε καλώδια υπερυψηλής τάσης της ΔΕΗ προσέκρουσε, σύμφωνα με μαρτυρίες, το ελικόπτερο τύπου Huey (UH-1H) της Αεροπορίας Στρατού, που κατέπεσε στις 7.50 το πρωί, σε απόσταση 1 χιλιομέτρου από το χωριό Σαραντάπορο, στα σύνορα των νομών Λαρίσης και Κοζάνης, 70 με 100 μέτρα από τον επαρχιακό δρόμο Λάρισας – Κοζάνης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, το ελικόπτερο εντοπίστηκε από συνεργεία της ΔΕΗ όταν διαπιστώθηκε ότι είχε υπάρξει βλάβη ηλεκτροδότησης.

Η τραυματισμένη αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα διακομίστηκε στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ενώ αυτή την ώρα ανασύρονται οι σοροί των τεσσάρων αξιωματικών.

Νεκροί είναι οι Ιωάννης Τζανιδάκης Υποστράτηγος, Θωμάς Αδάμου Συνταγματάρχης, Δημοσθένης Γούλας ταγματάρχης κυβερνήτης του Ελικοπτέρου και Κωνσταντίνος Χατζής Υπολοχαγός Συγκυβερνήτης.

Το στρατιωτικό ελικόπτερο UH-1H με 5 επιβαίνοντες χάθηκε από τα ραντάρ στις 7:50 το πρωί, ενώ εκτελούσε προγραμματισμένη πτήση από τη Λάρισα στην Κοζάνη, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΣ.

Το ελικόπτερο είχε απογειωθεί από το Στεφανοβίκειο, σταμάτησε στη Λάρισα και από εκεί κατευθυνόταν προς την Κοζάνη.

 

πληροφορίες από skai.gr / ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top