ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επικεφαλής του τομέα επικοινωνίας στο Κίνημα Αλλαγής ο Σταμ. Μαλέλης

malelis

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά ανακοίνωσε στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας, ότι Γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Σταμάτης Μαλέλης.

Ο Σταμάτης Μαλέλης είναι επί σειρά ετών μέλος της ΔΗΜΑΡ (από την περίοδο που ήταν πρόεδρος ο Φώτης Κουβέλης) ενώ είναι μέλος και της εκτελεστικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ.

Ο Σταμάτης Μαλέλης είναι δημοσιογράφος, απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ και της Ανωτέρας Σχολής Στελεχών Επιχειρήσεων.

Από το 1977 έως το 1982 εργάστηκε στην εφημερίδα Καθημερινή. Για το διάστημα 1982 έως 1989 εργάστηκε στην ΕΡΤ και παράλληλα αρθρογραφούσε στον Ελεύθερο τύπο στον οποίο εργάστηκε από το 1988 έως το 1991.

Εργάστηκε στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 σαν Αρχισυντάκτης από το 1988 έως το 1991 ενώ από το 1991 έως το 1993 διετέλεσε Αρχισυντάκτης και Διευθυντής Σύνταξης στο MEGA CHANNEL.

Από το 1993 έως το 2002 εργάστηκε ως Διευθυντής Ειδήσεων αλλά και Διευθυντής Προγράμματος στον Alpha και στον ΣΚΑΪ.

Εχει αρθρογραφήσει για τις εφημερίδες Κυρ. Ελευθεροτυπία, Πρώτο Θέμα, Ελεύθερος Τύπος, Απογευματινή και Παρασκευή+13 ενώ ως φοιτητής υπήρξε αρθρογράφος στα περιοδικά ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ και ΦΟΙΤΗΤΗΣ.

Είναι συντάκτης του βιβλίου «Στιγμές Τηλεόρασης» και συνεχίζει την συγγραφική του πορεία συγγράφοντας νέα βιβλία δημοσιογραφίας.

Από το 2009 έως σήμερα διδάσκει και διευθύνει τη σχολή Δημοσιογραφίας και Νέων Μέσων Επικοινωνίας «New Media Studies».

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top