ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επικοινωνία Καμίνη με τις «Κινήσεις Πολιτών» και άλλα στελέχη του ευρύτερου προοδευτικού χώρου

KaminisGiorogos

Ο Δήμαρχος της Αθήνας κ. Γιώργος Καμίνης επικοινώνησε με τους εκπροσώπους των «Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία» Ν. Διακουλάκη, Π. Ιωακειμίδη, και Γ. Τούντα και τους ενημέρωσε για την απόφαση του να είναι υποψήφιος στις εκλογές ανάδειξης του επικεφαλής του νέου ενιαίου φορέα της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης

Όπως αναφέρεουν σε ανακοίνωσή τους, οι  εκπρόσωποι των «Κινήσεων Πολιτών» τόνισαν ότι η συμμετοχή του κ. Καμίνη στην εκλογική διαδικασία προσδίδει πρόσθετο κύρος στην προσπάθεια ενότητας και ανανέωσης της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης.

Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος τη Αθήνας ενημέρωσε χθες την κ. Φ. Γεννηματά, ότι θα είναι υποψήφιος ως επικεφαλής του νέου φορέα, ενώ έχει ήδη επικοινωνήσει  με τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο, τον επικεφαλής του Ποταμιου Σταύρο Θεοδωράκη, καθώς και με πολλά κεντρικά στελέχη που κινούνται στον ευρυτερο χ΄ρο της Κεντροαριστεράς και του προοδευτικού κέντρου.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του Συνεδρίου της ΔΗΣΥ, η εκλογή ηγεσίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα μέσα Οκτωβρίου, ενώ αρχές Σεπτέμβρη θα ανακοινωθούν από τον κ.  Νίκο Αλιβιζάτο οι κανόνες διεξαγωγής των διαδικασιών.

Συνεργάτες του κ. Καμίνη σημείωναν ότι ο δήμαρχος της Αθήνας ζητά ανοιχτές διαδικασίες στην ψηφοφορία, διαφάνεια, αλλά και μη ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top