ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιτροπή Διαλόγου του Ποταμιού: Εκδήλωση για ένα νέο μοντέλο διακυβέρνησης

15_9_epitropi_dialogou_poster

Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, στις 19.00, η Επιτροπή Διαλόγου του Ποταμιού διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Για ένα νέο μοντέλο διακυβέρνησης» στο Αμφιθέατρο του Αθήνα 9,84, στην Τεχνόπολη.

Θα μιλήσουν οι Νίκος Αλιβιζάτος, καθηγητής Πανεπιστημιακού Δικαίου και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, Μάνος Ματσαγγάνης, αν. καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, Γιώργος Παγουλάτος, καθηγητής Οικονομίας Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και Αντώνης Τριφύλλης, π. διευθυντής Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και εμπειρογνώμονας στον Τομέα Ευρωπαϊκής Πολιτικής.

Θα παρέμβει ο Νικηφόρος Διαμαντούρος, ακαδημαϊκός, π. Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής, π. Συνήγορος του Πολίτη και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Κώστας Μπιτζάνης, μέλος της Επιτροπής Διαλόγου.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top