ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΠΑ: Αίσιο τέλος για το περιστατικό σε κολέγιο κοντά στο Σιάτλ

des-moines

 

ίσιο τέλος είχε το περιστατικό στο κολέγιο Highline Community στην πόλη Ντε Μόιν της Ουάσινγκτον, αφού περίπου 3 ώρες μετά το ενημέρωση για καθεστώς αποκλεισμού, η Αστυνομία αφού εκκένωσε και στη συνέχεια ερεύνησε την περιοχή, έδωσε το «πράσινο φως» και αποχώρησε από την περιοχή, αφού δεν εντόπισε κανέναν ύποπτο, όπως και κανένα θύμα.


Τα μέσα ενημέρωσης έδωσαν μεγάλες διαστάσεις στο περιστατικό καθώς συνέβη δύο μέρες μετά το μακελειό στη Φλόριντα και μετέδιδαν ότι αναφέρθηκαν πυροβολισμοί στο κολέγιο Highline Community College της πόλης Ντε Μοίν της Ουάσιγκτον, το οποίο αποκλείστηκε.

Με ανακοίνωση του το πανεπιστήμιο ανέφερε ότι το κολέγιο έχει αποκλειστεί «αυτό δεν είναι άσκηση. Κλειστές πόρτες, κλειστά παράθυρα. Η αστυνομία βρίσκεται στο χώρο του κολεγίου. Μην έρθετε αν βρίσκεστε στο δρόμο» λέει το προφίλ του κολεγίου στο Facebook. Το σχολείο έχει περίπου 17.000 σπουδαστές.

Δεν υπήρξε καμιά επιβεβαίωση για τραυματισμούς και η αστυνομία, σύμφωνα με το Reuters, δεν έχει αποκλείσει την πιθανότητα λανθασμένου συναγερμού.
Τo Tweet της αστυνομίας της πόλης Renton αναφέρει ότι αστυνομικές δυνάμεις έχουν μεταβεί στο κολέγιο μετά από αναφορές για πυροβολισμούς. Σημειώνουν ωστόσο ότι τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

highline)college
Δεν υπάρχει καμιά επιβέβαιωση για τραυματισμούς και η αστυνομία, σύμφωνα με το Reuters, δεν έχει αποκλείσει την πιθανότητα λανθασμένου συναγερμού.
Τo Tweet της αστυνομίας της πόλης Renton αναφέρει ότι αστυνομικές δυνάμεις έχουν μεταβεί στο κολέγιο μετά από αναφορές για πυροβολισμούς. Σημειώνουν ωστόσο ότι τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top