ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η κόντρα Τουρκίας-Ολλανδίας μεταφέρθηκε στο Twitter

unicef-usa-hijack

H κόντρα Τουρκίας-Ολλανδίας εξαπλώθηκε στο διαδίκτυο όταν πολλοί λογαριασμοί του Twitter, πολλοί από αυτούς χωρίς άμεση σύνδεση με το θέμα, έπεσαν θύματα χάκινγκ .
Οι επιθέσεις χρησιμοποίησαν τα hashtags #Nazialmanya ή #Nazihollanda και πήραν τον έλεγχο λογαριασμών όπως του Ευρωκοινοβουλίου, του Reuters Japan, Die Welt και Forbes, καθώς επίσης της Διεθνούς Αμνηστίας και της UNICEF USA.
Οι «υπό κατάληψη» λογαριασμοί είχαν tweets με ναζιστικά σύμβολα και την φράση «Θα τα πούμε στις 16 Απριλίου» που είναι η ημερομηνία του δημοψηφίσματος στην Τουρκία για την συνταγματική αναθεώρηση.

twitter_hacks2-thumb-large
Ο πρόεδρος Ερντογάν έχει επιβάλει στην Ολλανδία διπλωματικές κυρώσεις και χαρακτήρισε τους πολίτες της χώρες «απομεινάρια των ναζί» όταν απαγορεύτηκαν στη χώρα οι προεκλογικές ομιλίες δύο υπουργών του.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top