ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ιράν: 41 συλλήψεις για τις τρομοκρατικές επιθέσεις

Iran-Attack-690

Οι αρχές του Ιράν συνέλαβαν 41 υπόπτους που σχετίζονται με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο κοινοβούλιο και του μαυσωλείο Χομεϊνί, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας.
Το ΙΚ έχει αναλάβει την ευθύνη για τις δύο επιθέσεις που στοίχισαν τη ζωή σε 17 άτομα.
«Με την βοήθεια των δυνάμεων ασφαλείας και των οικογενειών των υπόπτων, 41 άτομα που συνδέονται με τις επιθέσεις και το ΙΚ συνελήφθησαν σε διαφορετικές επαρχίες» μετέδωσε η κρατική τηλεόραση. «Κατασχέθηκαν πολλά έγγραφα και οπλισμός».

πηγή reuters.com

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top