ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ισραήλ: 4 νεκροί και 15 τραυματίες από επίθεση με φορτηγό

jerusalem-lorry

Η αστυνομία της Ιερουσαλήμ πυροβόλησε και σκότωσε τον οδηγό φορτηγού που έπεσε πάνω σε ομάδα πεζών. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές τουλάχιστον τέσσερα άτομα σκοτώθηκαν ενώ 15 τουλάχιστον άτομα τραυματίστηκαν.
«Είναι τρομοκρατική επίθεση» είπε στο Ισραηλινό ραδιόφωνο εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Τα τοπικά μέσα μεταδίδουν ότι ο οδηγός μπορεί να στόχευε ομάδα Ισραηλινών στρατιωτών που στέκονταν στον πεζόδρομο που έχει θέα την Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι νεκροί -τρεις γυναίκες και ένας άντρας – ήταν ηλικίας 20-30 ετών.
Ισραηλινός οδηγός λεωφορείου που ήταν αυτόπτης μάρτυρας είπε στο ραδιόφωνο ότι το φορτηγό έπεσε πάνω σε ομάδα στρατιωτών οι οποίοι και πυροβόλησαν τον οδηγό του φορτηγού, που έβαλε όπισθεν και ξανακτύπησε τους πεζούς.
«Τον πυροβόλησαν μέχρι που τον εξουδετέρωσαν» είπε ο οδηγός του λεωφορείου. Η ισραηλινή τηλεόραση είπε ότι ο οδηγός σκοτώθηκε και έδειξε εικόνες του φορτηγού με το παρμπρίζ τρυπημένο από σφαίρες.

lorry-bullet-holes

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top