ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ισχυρή έκρηξη στο κέντρο του Παρισιού

paris-explosion

Ισχυρή έκρηξη σε αρτοποιείο στο κεντρικό Παρίσι το Σάββατο τραυμάτισε αρκετούς μετά από διαρροή αερίου, σύμφωνα με την αστυνομία. Σύμφωνα με το AFP δύο πυροσβέστες έχουν χάσει τη ζωή τους.

Μετά την έκρηξη ακολούθησε φωτιά περίπου στις 9 το πρωί τοπική ώρα. Σύμφωνα με το AFPπου επικαλείται την πυροσβεστική, οι τραυματίες είναι 12, πέντε από αυτούς σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μιας και δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη ενημέρωσε, οι τραυματίες υπολογίζονται σε «δεκάδες», με δύο εξ αυτών να βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ επτά ακόμα να έχουν τραυματιστεί σοβαρά και άλλοι έντεκα πιο ελαφρά, σύμφωνα με αστυνομική πηγή που επικαλείται το πρακτορείο Reuters.
Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τις Αρχές πιθανότερη αιτία για το συμβάν θεωρείται η διαρροή αερίου, ενώ το σενάριο της τρομοκρατίας δεν απασχόλησε καθόλου τις Αρχές.
Η ισχυρή έκρηξη ταρακούνησε κτήρια εκατοντάδες μέτρα από το σημείο και είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί πλήρως το ισόγειο ενός κτηρίου στην οδό Τρεβίζ, στην περιοχή των μεγάλων βουλεβάρτων στο κέντρο του Παρισιού.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top