ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ιταλία: Έκρηξη από καραμπόλα κοντά στο αεροδρόμιο της Μπολόνια

Un fermo immagine di un video della Polizia di Stato mostra l'incendio seguito all'incidente stradale avvenuto sulla via Emilia a Borgo Panigale, Bologna, 6 agosto 2018.  ANSA/US Polizia di Stato    +++ ANSA PROVIDES ACCESS TO THIS HANDOUT PHOTO TO BE USED SOLELY TO ILLUSTRATE NEWS REPORTING OR COMMENTARY ON THE FACTS OR EVENTS DEPICTED IN THIS IMAGE; NO ARCHIVING; NO LICENSING +++

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στον αυτοκινητόδρομο Μπόργκο Πανιγκάλε κοντά στο αεροδρόμιο της Μπολόνια με τουλάχιστον δύο νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η έκρηξη προήλθε από καραμπόλα φορτηγού φορτωμένου με εύφλεκτα υλικά με αυτοκίνητα.

Η κατάσταση έγινε χειρότερη, όταν έπιασαν φωτιά και εξερράγησαν αυτοκίνητα από γειτονικές αντιπροσωπείες. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, οι τραυματίες ανέρχονται στους 65, ενώ τα ιταλικά μέσα κάνουν λόγο και για δύο νεκρούς. Σύμφωνα με το ANSA, ανάμεσα στους τραυματίες είναι και 11 καραμπινιέροι και δύο αστυνομικοί της τροχαίας που βρίσκονταν στο σημείο για να κατευθύνουν την κυκλοφορία λόγω προηγούμενου αυτοκινητιστικού δυστυχήματος.

Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και των εύφλεκτων υλικών, οι δυνάμεις της πυροσβεστικής δεν έχουν κατορθώσει να σβήσουν την φωτιά, καθώς δυσκολεύονται να προσεγγίσουν το σημείο. Η έκρηξη προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε οδογέφυρα δίπλα στην οποία σημειώθηκε η καραμπόλα.

 

πληροφορίες/ φωτογραφία ANSA

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top