ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καμίνης: «Ψηφίστε την Αθήνα ως Καλύτερο Ευρωπαϊκό Προορισμό για το 2017»

athens_night_pyli_adrianou_510_340

Μέχρι και σήμερα, Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, «τρέχει» ο διαγωνισμός για ανάδειξη του «Καλύτερου Ευρωπαϊκού Προορισμού για το 2017» (European Best Destination 2017), και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης ζήτησε μέσω Twitter να μην ξεχάσουμε να ψηφίσουμε άλλη μια φορά την Αθήνα. Στον διαγωνισμό του 2016 η Αθήνα είχε αναδειχθεί δεύτερη και η διεύθυνση όπου μπορεί κάποιος να ψηφίσει είναι www.vote.ebdest.in

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top