ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κατάληψη αλληλεγγύης για τον Γιαγτζόγλου στην «Αυγή»

giatzoglou-500

Κατάληψη των γραφείων της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ Αυγή, στην oδό Αγίου Κωνσταντίνου, πραγματοποίηση ομάδα 30 αντιεξουσιαστών σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου. H εφημερίδα ανάρτησε τις θέσεις τους στον ιστότοπό της.

Τις τελευταίες ημέρες σημειώνεται σειρά επιθέσεων ως ένδειξη αλληλεγγύης προς τον Γιαγτζόγλου, που  κατηγορείται ότι απέστειλε το τρομοδέμα που τραυμάτισε τον Λουκά Παπαδήμο. 

Σημειώνεται ότι τα ξημερώματα κουκουλοφόροι έσπασαν ανενόχλητοι βιτρίνες σε καταστήματα στην Ερμού. Η ΕΛΑΣ θεωρεί ότι η επίθεση είναι στα πλαίσια της  διαμαρτυρίας στη μεταγωγή του τρομοκράτη στις φυλακές Λάρισας.

To πρωί της Τετάρτης, αντιεξουσιαστές έκαψαν και τρεις κάδους έξω από το ΑΠΘ σε ένδειξη συμπαράστασης στον Γιαγτζόγλου.

Την ίδια στιγμή, η πρυτανεία του ΕΚΠΑ εξακολουθεί να βρίσκεται υπό κατάληψη   για τον Γιαγτζόγλου και λειτουργεί ως ιδιότυπο «αρχηγείο» για να κάνουν επιθέσεις.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top