ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καταδίκη από τον πολιτικό κόσμο της Ελλάδας για την τρομοκρατική επίθεση στο Μάνστεστερ

manchester8

Καταδικάζει ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδας την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 22 ατόμων και τον τραυματισμό 59.

Ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας με ανάρτηση στο Twitter εκφράζει αλληλεγγύη προς τον λαό της Βρετανίας.

gr-tripras-manchester

Ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζει «αποτροπιασμό και αγανάκτηση»

gr-mitsotakis-manchester

Ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης κάνει λόγο για τον φανατισμό που αφήνει πίσω του μόνο θύματα

gr-theodorakis-manchester

Και Το Ποτάμι σε ανακοίνωση αναφέρει: «Σήμερα το Μάντσεστερ. Χθες το Παρίσι, οι Βρυξέλλες, η Νίκαια, το Λονδίνο, η Στοκχόλμη… Ο πόλεμος που έχουν κηρύξει οι σκοταδιστές κατά της Ευρώπης συνεχίζεται με θύματα, νέα παιδιά που διασκεδάζουν. Η επιδίωξή τους να επικρατήσει ο φόβος. Να αλλάξει ο ευρωπαϊκός τρόπος ζωής μέσα από τα τυφλά χτυπήματα και το αίμα. Οι αξίες, της δημοκρατίας, των δικαιωμάτων, της ατομικής ελευθερίας, που είναι ο στόχος αυτών των επιθέσεων δεν θα μπουν στο συρτάρι για χάρη των τρομοκρατών. Σήμερα είμαστε όλοι Βρετανοί, όπως χθες ήμασταν Γάλλοι, Βέλγοι, Σουηδοί…».

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης λέει ότι η απάντηση των λαών της Ευρώπης στο μίσος και τον φόβο είναι ο αμοιβαίος σεβασμός και ελευθερία.

gr-gennimata-manchester

 

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε συγκλονισμένοι και καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο την αποτρόπαια τρομοκρατική επίθεση που προκάλεσε το θάνατο και τον τραυματισμό δεκάδων ανυποψίαστων εφήβων και παιδιών στο Μάντσεστερ. Πρόκειται για ένα νέο τρομοκρατικό χτύπημα αδιανόητης νοσηρότητας.Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στις οικογένειες των θυμάτων και την ολόψυχη συμπαράστασή μας στον Βρετανικό λαό», ανέφερε σε δήλωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου.

 

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top