ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κατεβάζει στο 2% την πρόβλεψη για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας η Κομισιόν

economic-growth1

Στο 2% από 2,7% κατεβάζει την πρόβλεψη για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας για το 2017 η Κομισιόν, σύμφωνα με όσα αναφέρει Ευρωπαίος αξιωματούχος στο πρακτορείο Reuters.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η πτωτική αναθεώρηση των εκτιμήσεων για την ελληνική ανάπτυξη, αποδίδεται κυρίως στην αβεβαιότητα που προκάλεσε η καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης.
Σημειώνεται ότι η Κομισιόν αναμένεται να ανακοινώσει τις νέες της εκτιμήσεις για την ανάπτυξη των χωρών της ΕΕ την επόμενη εβδομάδα.
Η διαρροή του αξιωματούχου της ΕΕ στο Reuters έρχεται τρεις μόλις ημέρες μετά την επίτευξη της προκαταρκτικής συμφωνίας με τους Θεσμούς και μία μόλις ημέρα μετά την επικύρωσή της από το EuroWorkingGroup.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top