ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κατονομάστηκε από τις αρχές ο δράστης

Police investigators work at residential property in south Manchester, Britain May 23, 2017. REUTERS/Stefan Wermuth

Ο δράστης της βομβιστικής επίθεσης στο Manchester Arena είναι ο 22 χρονος Σαλμάν Αμπεντί, ανακοίνωσε η αστυνομία.
«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο άνθρωπος που είναι ύποπτος για την χθεσινοβραδινή κτηνωδία είναι ο 22χρονος Σαλμάν Αμπεντί» ανακοίνωσε ο διευθυντής της αστυνομίας του Μαντσεστερ, προσθέτοντας ότι δεν θα κάνει άλλα σχόλια για τον δράστη σε αυτό το στάδιο.
«Η προτεραιότητά μας, μαζί με τις δυνάμεις της αντιτρομοκρατικής, είναι να συνεχίσουμε την έρευνα για να στοιχειοθετήσουμε αν έδρασε μόνος ή ως μέρος ενός πλατύτερου δικτύου».
Οι γονείς του ήταν πρόσφυγες από την Λιβύη, έχοντας φύγει από το καθεστώς Καντάφι και ο Αμπεντί είχε γεννηθεί στη Βρετανία το 1994. Γείτονες του Αμπεντί που μίλησαν στην εφημερίδα Daily Mail ανέφεραν ότι το τελευταίο διάστημα συμπεριφερόταν παράξενα.

reuters.com

People attendn a vigil for the victims of an attack on concert goers at Manchester Arena, in central Manchester, Britain May 23, 2017. REUTERS/Jon Super

Αγρυπνία οργανώθηκε για τα θύματα στο Manchester Arena στο Μάντσεστερ. REUTERS/Jon Super

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top