ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καυγάς εκτός ορίων στη Βουλή- Σύγκρουση με βαριές εκφράσεις Τσίπρα- Μητσοτάκη

asfalistiko-tsipras-mitsotakis

Οι υψηλοί τόνοι και οι προσωπικοί  απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί ακούστηκαν που ακούστηκαν  από τους κκ Τσίπρα και Μητσοτάκη δημιουργούν ένα νέο τοπίο στο πολιτικό σκηνικό με φόντο τις εκλογές.

Η αρχή έγινε από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος  εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο κατηγόρησε ότι ζήτησε από την κ. Μέρκλε να επιμείνει στην περικοπή των συντάξεων
«Ντροπή σας, ζητήσατε από το Βερολίνο την περικοπή των συντάξεων. Ντροπή, ντροπή, ντροπή» ανέφερε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πιστεύει στο δόγμα «όσο χειρότερα για τον λαό τόσο καλύτερα για αυτόν» διότι μοναδικό μέλημα του είναι η επιστροφή της ΝΔ στην εξουσία.

Είναι ντροπή σας! Ντροπή! Ντροπή! Ντροπή! Θα έπρεπε να ντρέπεστε απέναντι στο λαό να βγαίνετε στο εξωτερικό και αντί να υπερασπίζεστε τους Έλληνες να υπερασπίζεστε τα στενά σας συμφέροντα»
Μάλιστα, αναφέρθηκε και στα εσωκομματικά της ΝΔ λέγοντας ότι η συντηρητική παράταξη έχει γίνει έρμαιο των ακροδεξιών στελεχών της. « Η ακροδεξιά, κ. Μητσοτάκη, είναι το τελευταίο καταφύγιο των πολιτικών απατεώνων». Περισσότερα 

Σε σκληρή γλώσσα ήταν η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ως «ντροπή και κατάντια για την χώρα». Διέψευσε ότι συνάντησε την κ. Μέρκελ για να συζητήσουν για τις μειώσεις των συντάξεων. «Είστε ψεύτης, ψεύτης, ψεύτης, με «ψ» κεφαλαίο» τόνισε καταθέτοντας τροπολογία για την μη εφαρμογή των νέων περικοπών. « Απο δήθεν επαναστάτης της Ευρώπης έχετε καταντήσει το παιδί για όλες τις δουλειές» συμπλήρωσε σε υψηλό τόνο χαρακτηρίζοντας τον πρωθυπουργό «πολιτικό ψεύτη και πολιτικό απατεώνα». Περισσότερα

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top