ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚΙΝΑΛ: «Δεν ασχολούμαστε με τον κ. Ραγκούση»

gennimata-ragousis

Κόβει το Κίνημα Αλλαγής τις σχέσεις του με τον Γιάννη Ραγκούση μετά τις αιχμηρές δηλώσεις εναντίον της Φώφης Γεννηματά και του Κινήματος Αλλαγής που έκανε σε συνέντευξή του στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
«Εδώ και καιρό στο Κίνημα Αλλαγής δεν ασχολούμαστε με τον κ. Ραγκούση όπως και εκείνος δεν ασχολείται με το Κίνημα Αλλαγής. Έχει κάνει την επιλογή του και συμπεριφέρεται ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης, αποδοκιμάζοντας τα όσα είπε ο κ. Ραγκούσης.
Η δήλωση του Παύλου Χρηστίδη έγινε με αφορμή τις δηλώσεις του Γιάννη Ραγκούση στον ΣΚΑΪ.
Ο κ. Ραγκούσης άσκησε σκληρή κριτική στην Φώφη Γεννηματά και τον Σταύρο Θεοδωράκη για τα «διορισμένα όργανα» στο ΚΙΝΑΛ αλλά όπως είπε ήταν «εντελώς λάθος ότι η κ. Γεννηματά κατηγόρησε το πολιτικό συμβούλιο που διόρισε γιατί διαφωνούσε μαζί της».
«Η κ. Γεννηματά δεν έχει πάρει λευκή επιταγή, δηλαδή δεν είχε πάρει την απόλυτη πλειοψηφία. Μπορεί να είναι η νικήτρια των εσωκομματικών εκλογών, αλλά επιλέχθηκε από το 42% και όχι από το 58%. Είναι μία μειοψηφία, η μεγαλύτερη μεν, πλειοψηφία δε» πρόσθεσε.
Παράλληλα, επέρριψε«αποκλειστική ευθύνη» στην Φώφη Γεννηματά για όσα εξελίσσονται στο ΚΙΝΑΛ. Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν θα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε: «Είμαι μέλος της Κ.Ε. του ΚΙΝΑΛ και παραμένω. Με ενδιαφέρει να έρθουμε όλοι μας σε επαφή με την εκλογική μας βάση, την προοδευτική παράταξη που εκπροσωπούσαμε ως ΠΑΣΟΚ και σήμερα έχουμε αποκοπεί και συνεχίζουμε να απομακρυνόμαστε όσο η κ. Γεννηματά και η ηγεσία ακολουθούμε ένα δρόμο προς τον κ. Μητσοτάκη».
Μεταξύ άλλων, είπε πως «η χώρα ζει την άθλια περίπτωση ενός πολιτικού προσωπικού που κερδοσκοπεί κομματικά πάνω σε μεγάλα εθνικά θέματα», προσθέτοντας ότι «η συμφωνία πρέπει να ψηφιστεί».

Απάντηση Γιάννη Ραγκούση

Στην ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής απάντησε ο Γιάννης Ραγκούσης. Συγκεκριμένα στη δήλωσή του αναφέρει:
«Αγαπητή Φώφη, απαντώντας στην ανακοίνωσή σου θα ήθελα σε παρακαλώ να κατανοήσεις ότι δεν συμπεριφέρομαι ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ως μέλος της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ-στο οποίο παραμένω-ο οποίος απλώς αρνούμαι να με καταστήσεις κι εμένα υπάλληλο του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη κι υπεργολάβο του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη».

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top