ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κορυφώνεται η έξοδος για το Πάσχα

exodos pasha

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τροχαίας μέχρι τις 20.00 το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης 53.000 οχήματα είχαν περάσει από την εθνική Αθηνών-Κορίνθου και 43.000 από την εθνική Αθηνών-Λαμίας.

Αυξημένη είναι και η κίνηση και στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου ενώ και τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ έχουν ενισχύσει τα δρομολόγιά τους.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας είχε αυξήσει την χωρητικότητα των αμαξοστοιχιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών, που μεταβαίνουν σε διάφορους προορισμούς για να περάσουν τις διακοπές.

Επί ποδός θα είναι η Τροχαία και σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, που αναμένεται ότι θα κορυφωθεί η έξοδος. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα απαγορεύεται η κίνηση των φορτηγών στο ρεύμα εξόδου των εθνικών οδών, από τις 06.00 το πρωί μέχρι τις 16.00 το απόγευμα

Μήνυμα Μητσοτάκη: «Δεν είναι μαγκιά να οδηγείς μεθυσμένος»

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στέλνει μήνυμα για την οδική ασφάλεια. «Το έγραψα και τον Αύγουστο με αφορμή δύο θανατηφόρα ατυχήματα στην Κρήτη. Δεν είναι μαγκιά να οδηγείς μεθυσμένος. Είναι απλά ανεύθυνο και επικίνδυνο. Μαγκιά, για μένα, είναι να καταλάβεις ότι δεν μπορείς -και δεν πρέπει- να οδηγήσεις, και να δώσεις το αυτοκίνητό σου σε κάποιον άλλο» αναφέρει ο κ. Μητσοτάκης και εύχεται Καλό Πάσχα σε όλες και σε όλους.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top