ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚΟ ΑΝΕΛ: Προθεσμία ως αύριο στον Παπαχριστόπουλο για να παραδώσει την έδρα

koanel

Προθεσμία έως αύριο το πρωί στον Θανάση Παπαχριστόπουλο να παραδώσει την έδρα του στους ΑΝΕΛ έδωσε ο Πάνος Καμμένος. Διαφορετικά,  ο βουλευτής των ΑΝΕΛ θα διαγραφεί με οποιοδήποτε κόστος κι αν έχει αυτό για τους ΑΝΕΛ, εξήγησε ο Πάνος Καμμένος.

Η συνεδρίαση της ΚΟ κράτησε λιγότερο από μισή ώρα και μετά το τέλος της ο Πάνος Καμμένος είπε μιλώντας σε δημοσιογράφους: Ομόφωνα ζητήσαμε από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο μέχρι την έναρξη της αυριανής συνεδρίασης στη Ολομέλεια να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα του στους ΑΝΕΛ ώστε να αναλάβει τη ευθύνη ο πρωθυπουργός και ο Τέρενς Κουίκ για την ψήφιση του πρωτοκόλλου ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Εκείνος αρνήθηκε υπενθυμίζοντας ότι έχει δεσμευτεί στον Νίκο Βούτση θα υπερψηφίσει το πρωτόκολλο ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top