ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κρησφύγετο γκιουλενιστών χαρακτηρίζει την Ελλάδα η Sabah

sabah1

 

Με πρωτοσέλιδη αναφορά της αλλά και ολοσέλιδο δημοσίευμα, η τουρκική εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφίες φερόμενου ως ηγετικού στελέχους στην Αθήνα, παραθέτοντας μάλιστα τα πλήρη στοιχεία του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το ηγετικό στέλεχος ονομάζεται Yalcin Eskek και κατοικεί επί της οδού Πραξιτέλους 4 στην Αγία Παρασκευή, ενώ διατηρεί εταιρία εισαγωγής τουρκικών προϊόντων.

Το ρεπορτάζ υπογράφουν οι δύο Τούρκοι δημοσιογράφοι οι οποίοι είχαν προσαχθεί στην Ασφάλεια Αττικής στις 19 Φεβρουαρίου, καθώς η δραστηριότητά τους έξω από σχολείο στην Αγία Παρασκευή κρίθηκε ύποπτη. Οι Τούρκοι στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η Sabah υποστηρίζει ακόμη ότι γκιουλενιστές «διαμένουν σε στρατόπεδα στην Ελλάδα που ονομάζονται «Κέντρα Ασύλου». Μόνο που αυτά τα στρατόπεδα δεν είναι για τους πρόσφυγες του συριακού εμφυλίου πολέμου. Τα Κέντρα Ασύλου αποτελούν εγκαταστάσεις όπου ζουν περίπου πεντακόσια άτομα με ανέσεις, είτε έχοντας βρει άσυλο στη χώρα καταγωγής τους είτε περιμένοντας την ολοκλήρωση της ετοιμασίας της οργάνωσης για το ταξίδι τους στην επόμενη χώρα». Ισχυρίζεται δε ότι οι γκιουλενιστές περνούν στη χώρα μας μέσω του Έβρου (από Καστανιές-Ορεστιάδα, ή Διδυμότειχο-Σουφλί) και ότι όσοι δεν συλλαμβάνονται προχωρούν δυτικά μέσω της Εγνατίας έχοντας λάβει σαφείς οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουν (από τα φάρμακα που θα έχουν μαζί τους και το είδος των γυναικείων ρούχων, μέχρι το σιρόπι που πρέπει να έχουν για τα μωρά τους, ώστε να τα βάζουν για ύπνο).

πληροφορίες iefimerida.com

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top