ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κωνσταντινούπολη: Επίθεση μασκοφόρων Ισλαμιστών στη σχολή τεχνών και επιστημών

isteu-696x391

Δέκα μασκοφόροι Ισλαμιστές επιτέθηκαν με ρόπαλα στη σχολή τεχνών και επιστημών του πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης δηλώνοντας ότι ο αγώνας τους υπέρ του Ισλάμ θα συνεχιστεί μέχρι τέλους.

Σε βίντεο διάρκειας 59 δευτερολέπτων που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι δέκα άνδρες εμφανίζονται με μαύρες μάσκες να φωνάζουν συνθήματα όπως «Ζήτω ο Ισλαμικός Αγώνας» και «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος», ενώ ορατές είναι και οι φθορές που προκάλεσαν στην κύρια αίθουσα αλλά και έπιπλα του κτιρίου.

Η επίθεση υπογραμμίζει τον αυξανόμενο ριζοσπαστισμό στην Τουρκία λίγες μέρες μετά την επίθεση μαχητή του ΙΚ στο νυχτερινό κέντρο Ρέινα στην Κωνσταντινούπολη.

πηγή: turkishminute.com

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top