ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κ. Κούνεβα: Δεν θεωρώ τον εαυτό μου κάτι ξεχωριστό. Όπως όλοι οι πολιτικοί, θα κρίνομαι και εγώ απο τα ΜΜΕ.

kouneva-1

Απάντηση στα επικριτικά δημοσιεύματα έδωσε η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα μιλώντας στον ΑΘΗΝΑ 9.84.

«Δεν θεωρώ τον εαυτό μου κάτι ξεχωριστό. Όπως όλοι οι υπόλοιποι και οι πολιτικοί, για την δράση μας και την διαφάνεια στα οικονομικά μας, θα κρίνομαι και εγώ απο τα ΜΜΕ, δήλωσε η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. και πρόσθεσε: «Και κάνουν καλά που ψάχνουν τα πόθεν έσχες μας αλλά δεν  θα έπρεπε να  ερευνήσουν λίγο καλύτερα;»

Διευκρίνισε πως οι δωρεές είναι από ένα λογαριασμό ο οποίος δημιουργήθηκε το 2009 και κατεθεταν συνάνθρωποι μας χρήματα έως το 2014 για να την βοηθήσουν στην αποκατάσταση της υγείας της. «Τα χρήματα αυτά δεν προήλθαν από φιλανθρωπικές οργανώσεις- είπε- αλλά από μικρά παιδιά και απλούς ανθρώπους. Αυτά τα παιδιά ίσως σκέφτηκαν ότι στην θέση μου, μπορεί να ήταν οι γονείς τους που προσπαθούν να τα μεγαλώσουν εργαζόμενοι όπως εγώ. Η επίθεση που δέχθηκα άφησε αναπηρίες που δεν θα διορθωθούν ποτέ».

Ανέφερε, ακόμη ότι οι αναπηρίες της που ξεκινούν πάνω από 85%, έχουν διαπιστωθεί σε τρεις χώρες.«Στην Ελλάδα που έχω πάρει αναπηρική σύνταξη, στην Γαλλία που κάνω τα χειρουργεία και εκεί βρίσκονται οι γιατροί μου και στην Βουλγαρία από όπου είμαι».

«Έχω πολλά προβλήματα στην κίνηση και στην αναπνοή. Πρέπει να κάνω μεγάλες προσπάθειες, κάθε μέρα, κάθε στιγμή για να μπορώ να συνεχίσω την ζωή.Κάνω πολλές θεραπείες μέσα στην εβδομάδα για να μπορώ να στηριχθώ όρθια. Δεν έχω κάνει αναλυτικό προσδιορισμό για τα χρήματα που χρειάστηκαν τα χειρουργεία μου αλλά πρέπει να είναι πάνω από 200.000 ευρώ όσα απαιτήθηκαν έως τώρα».

Τέλος ανέφερε ότι έχει καταθέσεις στην Ελλάδα σε δύο λογαριασμούς, στην Βουλγαρία σε ελληνική τράπεζα και στην Γαλλία για να μεταφέρει χρήματα για τα χειρουργεία  και επίσης στο Βέλγιο  για την μισθοδοσία  από το Ευρωκοινοβούλιο.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top