ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μάικλ Μουρ: Γυρίζει νέο ντοκιμαντέρ για τον Τραμπ και τον προειδοποιεί ότι πρέπει να ανησυχεί

Michael-Moore-slams-Trump-756999

Ο Μάικλ Μουρ γυρίζει ντοκιμαντέρ για τον Ντόναλντ Τραμπ και λέει ότι ο πρόεδρος πρέπει να ανησυχεί.
Οι παραγωγοί Harvey και Bob Weinstein ανακοίνωσαν την Τρίτη ότι έχουν εξασφαλίσει τα δικαιώματα του φιλμ για όλο τον κόσμο. Ο Μάικλ Μουρ έχει ονομάσει το φιλμ «Fahrenheit 11/9″. Το όνομα είναι παρμένο από την ημέρα –νωρίς το πρωί της επόμενης ημέρας των εκλογών – που ο Τραμπ ανακοινώθηκε ως εκλεγμένος πρόεδρος, και είναι «συνέχεια» της βραβευμένης ταινίας του Μουρ για τον πρόεδρο Τζορτζ Μπους τον νεώτερο που είχε τίτλο «Fahrenheit 9/11″ και είχε βραβευτεί με τον Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες.
Ο Μουρ εργάζεται μυστικά μήνες τώρα και υπόσχεται ότι θα είναι εκρηκτικό.
«Ο,τι και να του πετάξεις, δεν έχει αποτέλεσμα» λέει ο Μουρ σε ανακοίνωση. «Ο,τι και αν αποκαλυφθεί, παραμένει όρθιος. Γεγονότα, πραγματικότητα, μυαλό τίποτα δεν μπορεί να τον νικήσει. Ακόμα και όταν ‘αυτοτραυματίζεται’, σηκώνεται το επόμενο πρωί και συνεχίζει να τουιτάρει».
«Όλα αυτά τελειώνουν με την ταινία αυτή».
Οι Weinsteins υπόσχονται ότι το φιλμ «θα παρουσιάσει μια πλοκή που δεν έχει προηγούμενο».
Ο Μουρ είχε κυκλοφορήσει το φίλμ «Ο Μάικλ Μουρ στην χώρα του Τραμπ» λίγο πριν τις εκλογές του Νοεμβρίου, λίγες μόλις μέρες μετά το τέλος του γυρίσματος. το φιλμ είχε κυκλοφορήσει σε αίθουσες και διάφορες πλατφόρμες μαζί με την προειδοποίηση του σκηνοθέτη προς τους φιλελεύθερους ότι ο Τραμπ θα κέρδιζε τις εκλογές.

ap.com

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top