ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μάντσεστερ: Εκκενώνεται μεγάλο εμπορικό κέντρο

People rush out of the Arndale shopping centre as it is evacuated in Manchester, Britain May 23, 2017. REUTERS/Darren Staples

 

Μεγάλο εμπορικό κέντρο στο Μάντσεστερ εκκενώθηκε και μαρτυρίες μιλούν για «μεγάλη έκρηξη» λίγες ώρες μετά την επίθεση αυτοκτονίας στο Manchester Arena που στοίχισε τη ζωή σε 22 άτομα στην ίδια περιοχή της πόλης.

Μάρτυρες στο Reuters είπαν ότι πολύς κόσμος έφυγε τρέχοντας από το εμπορικό κέντρο Arndale.

Η αστυνομία δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο.

Το Reuters μεταδίδει ότι το εμπορικό κέντρο ξανανοίγει. Η αστυνομία μετακίνησε τις ταινίες και οι εργάτες επιστρέφουν στο χώρο.

 

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top