ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ολονύκτια μάχη με τις φωτιές στη Ζάκυνθο και το Λουτράκι

Fire

Ολονύκτια μαχη με τις φλόγες δινουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στη Ζάκυνθο και το Λουτράκι, ενώ με το πρώτο φωςφτης ημέρας στην κατασβκατ συμμετέχουν και πυροσβεστικά αεροσκαφηα.

Στη Ζακυνθο εκκενώθηκε χθεςχτο χωριό  Κερί και κατοικοι μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο της πόλης. Αυτή την ώρα παραμένουν δύο εστίες φωτιάς και καταβάλλονται προσπάθειες να τεθούν υπό έλεγχο .

Δύο μικρές εστίες φωτιάς μενουν και στα Γεράνεια όρη στο  Λουτράκι  και οι δυνάμεις πυρόσβεσης, καταβάλλουν προσπάθειες πλήρους κατάσβεσης .

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top