ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μηνύματα για την νίκη Μακρόν

macron3

Μπέρνι Σάντερς: Συγχαρητήρια στο λαό της Γαλλίας που σήμερα, με συντριπτική πλειοψηφία, απέρριψε τον ρατσισμό και την ξενοφοβία.macron-sanders
Φρανσουά Ολάντ: Τηλεφώνησα στον Εμμανουέλ Μακρόν για τον συγχαρώ θερμά για την εκλογή του. Του έδωσα τις καλύτερες ευχές μου για την επιτυχία της χώρας

macron-hollande
Ο Ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι έγραψε στο twitter: «Συγχαρητήρια στον Εμ. Μακρόν, νέο πρόεδρο της Γαλλίας. Η Γαλλία και η Ισπανία πρέπει να συνεργαστούν για μια πιο σταθερή , ευημερούσα και ενωμένη Ευρώπη»

Το επιτελείο του Μακρόν λέει ότι ο εκλεγμένος πρόεδρος μίλησε με την Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ και είχαν «θερμή» συνομιλία.

Ντόναλντ Τραμπ: Συγχαρητήρια στον Εμ. Μακρόν για την μεγάλη του νίκη σήμερα σαν επόμενος πρόεδρος της Γαλλίας. Προσβλέπω να συνεργαστώ μαζί του!

macron-trump

Νάιτζελ Φάρατζ: Ο Μακρόν προσφέρει 5 ακόμα χρόνια αποτυχίας, ισχύος στην ΕΕ και ανοιχτών συνόρων. Αν η Μαρίν Λε Πεν κρατηθεί, μπορεί να κερδίσει το 2022.

macron-farage
Ο Ελληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας λέει ότι η νίκη του Μακρόν στη Γαλλία «είναι έμπνευση για την Ευρώπη».

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top