ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπλόκο από το Twitter στο λογαριασμό της Χρυσής Αυγής

twitter_365241200

Στα καλά νέα της ημέρας, το Twitter προχώρησε στην αναστολή του λογαριασμού της Χρυσής Αυγής.

O κεντρικός λογαριασμός του κόμματος είναι ανενεργός με τον χαρακτηρισμό «ανεσταλμένο» ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της αναστολής.

Είναι πολύ πιθανό αιτία του αποκλεισμού να είναι κάποιο σχόλιο που ανέβηκε και συγκέντρωσε πολλά reports. Δεν είναι γνωστό αν θα μείνει «κλειστός» ο λογαριασμός ή αν η ποινή είναι προσωρινή.

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα το Facebook και το Twitter απενεργοποίησαν τον λογαριασμό της Γερμανίδας βουλευτή Μπέατριξ φον Στορχ εξαιτίας ρατσιστικών σχολίων που ανέβασε.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top